lördag 2 maj 2009

Jag har köpt en Zorn!

Idag har Hilma och jag varit på "hundägarkompetenskurs". Hilma var jätteduktig. Det är hon alltid på kurser. En riktig ögontjänare...

På vägen hem körde jag förbi en loppisskylt. Jag råkade svänga direkt vid skylten och hamnade där! 10 kr för att parkera bilen! 10 kr är vad jag brukar köpa lampor och silver och annat för. Sedan upptäkte jag uniformerna. Det var Torns scoutkår som hade loppis så ok, scouting är bra för ungdomarna och bör uppmuntras. Dom får ta 10 kr i parkering.

Hittade inte så där jättemycket som jag skulle vilja ta med mig hem men ramarna på bilden är därifrån. Dom målar jag. Och en Zorn är det ju inte och inte något annat heller men i bilen hem skenade fantasin iväg: Jaha, så ska man komma i TV på Antikrundan och sitta där och se häpen ut:"Så mycket, det hade jag aldrig trott! Ja, ja, man kan väl få drömma lite!

10 kommentarer:

 1. Mm, då får man se dig på antikrundas vad det lider:-) Fina fynd har du gjort iaf.
  Ja, ibland får man godta att de tar avgift för parkering.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha, ska hålla utkik efter dig då och din zorn. ;)

  Tack för att du delade av dig ang. dina erfarenher av din Roomba. Den är verkligen bra =)

  Kram.

  SvaraRadera
 3. "Drömma bör man, annars dör man!" Vem vet, en vacker dag sitter du kanske där i Antikrundan och blir förvånad. Visst är det roligt att fynda på loppis. Har också fyndat lite idag! Bilder kommer nog i morgon. En jättefin smörgömma norpades mitt framför ögonen på mig...man kan inte ha turen med sig jämt! Kramar Anna-Lena

  SvaraRadera
 4. tack så mycket för din kommentar! jag behöver minsann ta mig i kragen! :))) önskar att det fanns mer loppisar överhuvudtaget, speciellt i storstan. man får buda över internet, men det känns ju inte riktigt som om man fyndar när de lägger till 60 kronor i avgift för vad man än köper! tänk vad mycket lampor och silver man kunde få för det! nu är jag allt lite avundsjuk!! ;)

  SvaraRadera
 5. HEJSAN!
  Roligt att du gillar iden med Homeparty.
  Titta in på www.nordljushome.se så fÅr du mer information!
  Ha det gott
  Lina

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Roligt att du gillar iden med Homeparty.
  Titta på www.nordljushome.se så får du mer information.
  Kram
  Lina

  SvaraRadera
 7. Hej
  Ja drömma kan man alltid göra,det mår man nog bra av,det var allafall fina små fynd du har hittat.
  kram o ha en go dag
  ninni

  SvaraRadera
 8. Hehe - du kan fortsette å drømme om antikkrunden, slike ting skjer jo også i virkeligheten :) Takk for tips om bok. Jeg skulle nok vært på kurs jeg(vi)også, men det får bli neste gang. Ha en fin søndag. H.

  SvaraRadera
 9. hihi det vore något håller tummarna för din zorn! Kram Petra

  SvaraRadera
 10. Tack för alla kommentarer. Roligt att få:-):-)

  SvaraRadera