onsdag 6 maj 2009

Får jag presentera vår personal?Den lilla fågeln köpte jag på Lagerhaus för ett år sedan och sedan dess har han varit vår duktiga trädgårdsmästare. Innan hans tid kunde blommorna slicka golvet innan vi upptäckte att det behövdes vatten. Vi har placerat honom i den törstigaste blomman och nu piper han ihärdigt när det är dags att vattna.

När vi köpte och renoverade huset för några år sedan uteslöt vi trösklar för jag visste redan då att jag ville ha en självgående dammsugare någon gång i framtiden när priserna blev rimligare. I julas råkade jag titta i ett reklamblad från El-giganten och där fanns den! Till extrapris till och med. Vi köpte en som julklapp till oss själva och den är suverän! Jag trodde först att jag köpte en leksak men den dammsuger bättre än vad jag gör. Den är under sängarna var och varannan dag. Det var inte jag. Den knölar sig in i vrår och ger sig inte förrän det är absolut omöjligt för den. Då får jag hjälpa till men det gör jag så gärna. Det är tack vare min duktiga hemhjälp som jag har tid att göra annat, som att blogga, inreda och måla till exempel.

15 kommentarer:

 1. Men guud vilka fiffiga prylar!! Visste inte att nån av dom existerade, hade det varit 1 april hade jag trott att du lurades.
  Vi har ju heller inga trösklar:-) Nu kanske man ska önska sej en sån dammsugare!
  Fågeln var också perfekt, man glömmer så lätt dom stackars växterna!
  Tack för fina tips!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren. De här prylarna fungerar faktiskt!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej
  Tack för titten ,nej jag bor inte i någon herrgård, det har varit en dröm i många år,men det har gått över nu,tänk va mycke det skulle vara o städa det räcker gått o väl med 185 kvadrat att städa fniss...men om jag köpte en sådan damsugare som du har köpt så kanske jag kan ändra mig hi hi..
  kram på dig
  ninni

  SvaraRadera
 4. Den lilla fågeln skulle platsa bra hemma hos mig också, blommorna här är ena riktiga torrisar! Väldigt fiffig pryl! Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Frosting är den där geggan man har på muffinsen så att det, sim salabim, blir cupcakes istället! (= Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Vilken bra hjälpreda, skulle oxå behöva en sån pippi. Ha det gott

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentarerna och nu vet jag vad frosting och cupcakes är!

  SvaraRadera
 8. Vad söt "leksak" =) Nu blev jag inspirerad till att skaffa en själv. De dammsuger alltså grymt bra?
  Jag ska nog ge mig ut på jakt efter en sådan lampskärm, de som jag sydde nu känns inte helt 100 som sagt =)
  Nej precis, varför ska alla se likadana ut? =) hihi.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Vi skulle verkligen behöva en romba med. Men, stackarn han skulle nog kollapsa snabbt och gå ut i strejk. Fast det är kanske värt ett försök... Kram Anna-lena

  PS. pippin skulle bli hes...

  SvaraRadera
 10. Låter som en bra investering.Ska prata med gubben.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 11. Den lille fuglen hadde passet perfekt hjemme hos meg,har lett for å glemme og vanne. Har også tenkt på en selvgående støvsuger.

  SvaraRadera
 12. Sicka smarta grejer det finns . Trevlig blog du har .Kramis /Stina

  SvaraRadera
 13. TACK snälla du för din kommentar..!

  : )

  /Jenny

  SvaraRadera
 14. Du...den dära manicken låter helt underbar, måste kollas upp, kramen VIOLAN

  SvaraRadera