måndag 4 maj 2009

Ernst Kirchsteiger och dalahästar

Det var Ernst som fick mig att köpa en dalahäst. Han hade en serie i TV där han alltid hade en dalahäst med i någon hörna. Ernsts (!) inredning gillar jag! Jag gillar Ernst också för den delen! De hästar jag samlade på mig innan den vurmen svalnade står nu i källartrappan. Brickan kommer från Ikea

7 kommentarer:

 1. Hei.Er det Ernst som hadde et program som het "Sommartorpet"? Likte det programmet veldig godt.Jeg har samme IKEA brett,synes det er så sommerlig og fint.Ønsker deg en fortsatt fin kveld.

  SvaraRadera
 2. Japp, Ernst är kanon. Men vill du ha något riktigt Ernstigt då ska du ta och skaffa dig en rundstav!;)
  Jag tycker också om dalahästar men mina har hamnat i förrådet av någon anledning. Kanske dags för en revival.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Ja det är Ernst med Sommartorpet. Får investera i en bit rundstav;-)
  Tack för kommentarerna! Vad hade jag gjort utan dom?:-)

  SvaraRadera
 4. Hejsan, Tack för kommetaren hos mig! Blir så glad!
  Ja... du Ernst kan han...superkillen som kan allt och är manlig dessutom! Undrar vad haken med den karln är! Nått fel måste väll även han ha! Men det är väll nått litet förståss... som inte spelar någon större roll! Fniss!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 5. Jag röstar för fler Ernstar! Som vågar säga "Jag har mött libbstickor som tittat mig i ögonen." Vad han menar med det vet jag inte men fint är det:-)

  SvaraRadera
 6. Jag håller med- Ernst är toppen! Jag älskar att han strosar barfota, fäller omanliga kommentarer, lagar god mat och inreder ljuvligt! Trots allt detta tycker jag att han är en riktig man!!!
  Jag har till o med boken Ernstologi med alla härliga citat! Rekommenderas!
  Dalahästarna är jättefina!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 7. Halloj Åsa,

  visst är det fint med dalahästar.Det är lätt att bli besatt. Har skickat en utmaning vidare till dig som kom till mig från Mysigt Hemma. Hoppas att du vill anta den! Kram Anna-lena

  SvaraRadera