lördag 13 juni 2009

Vi har vatt i Öja....

...inte Herrestad gästgivaregård men vi fikade på ett ställe som heter Olof victors. Verkar vara ett populärt utflyktsmål för trots regn och blåst så var det mycket folk där. Dom hade otroligt gott kaffe och ett café med gamla mysiga möbler och härlig atmosfär. Rekommenderas!

Vi (Lars och jag) tänkte prova några av loppisarna som jag fått in till min loppislista.Vi upptäckte att det är en bra idé att ringa innan om man kör långt ut på landet. En del hade stängt på grund av vädret. Först körde vi till Lions Återbruket, ett litet loppis nere i hamnen i Ystad. Vi hittade inget där utan körde till Gröna Ladans loppis mellan Valleberga och Löderups Kyrka. Några dukar och handdukar fick vi med oss därifrån. Vi hittade ett loppis inne i Löderup som jag tyvärr glömde ta namnet på. Där fanns jättemycket men det var inte billigt precis. Jag köpte ett fint örngott med spets som jag tänker sy lampskärmar av. Så fick jag med mig 9 st silvermatskedar.

Vi hittade ett loppis som heter Solhällan och som huserar i en gammal dansrotunda vid Löderup.Där köpte vi tallrikar och en handvevad bordsmangel. Den ska användas! Har manglat några örngott och tro mig, jag behöver inget gym efter det!

Nu ska jag läsa vad ni har pysslat med under dagen. Ha det bra!

Kram/Åsa

10 kommentarer:

  1. hillo, jag antecka så det glöder varje gång jag är här, tack såååååååå mycket för alla härliga ställen du tipsar om! låter ändå som några bra fynd följde med hem och en mangel, det ä ju super ballt!

    storakramen lotten

    SvaraRadera
  2. Hej ni verkar haft det mycket trevligt!
    Kram Annica.

    SvaraRadera
  3. Oj, vad du fyndar och maken din hänger med i loppissvängen.
    Jag hann faktiskt iväg på en loppis i grannskapet innan jag öppnade boden imorse men det gav inte så mycket. Jag skall åka tillbaka dit en annan dag för ägaren sa att han hade allt möjligt nedpackat i lådor av det som jag frågade om.
    Jag har fotat för fullt idag så jag hoppas att jag hinner lägga ut lite fina saker innan tisdag för då åker maken och jag till Mallorca på semester.
    Ha en bra söndag och hoppas att regnet ger sig!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  4. Vilka fina loppisgrejer du har hittat.Det är bara såååå kul att kika runt på loppisar,kommer förhoppningsvis bli många besök i sommar. Kram på dig! Ulrika

    SvaraRadera
  5. TACK FÖR HÄLSNINGEN... HA DET GOTT KRAM N

    SvaraRadera
  6. Vad mysigt att åka runt på så många loppisar under en enda dag! Skåne verkar vimla av fina såna!
    En gammal mangel finns också på min önskelista men jag hade mer tänkt ha den som prydnad, har inte tänkt på den som ett gym;-) Det var ju en bra ide'!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  7. Halloj!
    Så ni har varit på loppisrunda ni...=))
    De har minsann vi med..Guuuben e med som lastpall, hihi.
    Härligt när man fyndar!=))
    Blir kanske en liten loppisrunda imorron med...
    Vi får väl se...
    Ha en underbar söndag o MANGLA PÅ, hihi...
    Kraamizar Git

    SvaraRadera
  8. Å vad ni verkar ha haft det kul...& mysigt! Massor av fynd verkar ni ha gjort oxå *ler*
    Skulle oxå vilja ha en gammal mangel, toppen om man får träning på köpet, hihi!

    Ha en toppensöndag! Kram kram

    SvaraRadera
  9. Hei,Åsa.For noen funn,putetrekkene er nydelige.Gleder meg til å se lampeskjermene.Klem fra Crinoline

    SvaraRadera
  10. Snart har du stenkoll på alla Loppisar, synd att du inte bor i Värmland. Och kul och hitta mysiga fika-ställen. Önskar dig en fin midsommarvecka.
    Kramen AnnaMaria

    SvaraRadera