onsdag 29 april 2009

Loppisfyndad lampa

Lampfoten köpte jag igår på loppisrundan. Den var gul och guld så jag har målat den vit och låtit lite guld sticka fram här och var. Skärmen var en grön sak som jag fick för 5 kr och så målade jag den vit och satte på en virkad lampkjol. Keruben har också fått ett lager färg. Allting på bilden är loppisfynd. Rosetten satt på en silverbricka och var i guld. Den har jag målat och ska sätta på en spegel som jag håller på att måla. Så har jag köpt ett litet stallfönster på Blocket. Jag ska måla det lite slarvigt vitt och styla till det. Är det någon som har en inspirationsbild på ett stallfönster? Skulle behövas, känns det som.
Jag har nämnt ordet måla 5 gånger i detta inlägg. Gissa vad som rör sig i mitt huvud just nu?

9 kommentarer:

 1. Vad snygg helt underbar.Vilken skillnad helt otroligt.Tänk va vit färg gör.Kanon snyggt allt på bilden kramiz ~~~~RITA~~~~~~.

  SvaraRadera
 2. Men så mycket fint du fyndat på loppis :-) blev jättevackert i vitt. Och som jag läste i ett tidigare inlägg du gjort visst är det kul med bloggandet, måste säga att innan jag började blogga var inte mitt hem vitt meen som jag älskar denna vita inredning, med lite inslag av grönt (växterna) lite shabbat grått (mina krukor), lite rost ....hääärligt :-)
  Tack så mycket för din gulliga kommentar hos mig. Kramar Lisa

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentaren. Vårt hem har alltid varit i den vita stilen men sedan jag började blogga är det värre än någonsin...:-)

  SvaraRadera
 4. Absolut ljuvliga saker hela rubbet! Lampan blev såå söt och den lilla keruben är urgullig! Ja, snart får vi kolla om vi kan få provision på reklam för vitfärg;-)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Tips: Jag var på Norrvidinge trädgård och hittade shabby saker. Handlade flera saker, sambon suckar. Må bäst!

  SvaraRadera
 6. Vakkert hos deg :) Valborg?? Er det i dag? Dere feirer så mye koselig i Sverige. Vi har bare 17. mai vi...

  SvaraRadera
 7. 17 maj är väl inte illa...:-)
  Tack för kommentaren!

  SvaraRadera