tisdag 28 april 2009

En skänk från Ikea

Det här är en helt vanlig Ikeaskänk i bok som vi målat vit. Här förvarar jag lite av det blå porslinet och i lådorna har vi servietter, ljus och sådant. Jag har tänkt att sätta på skålhandtag i svart eller mässing över hålen. Tror att det kan bli rätt fint.? Och så shabba lite till....
Efter ett hiskeligt tandläkarbesök så tröstade jag mig själv med några loppisbesök. Lite smått och gott blev det allt. Silverbrickan och ljusstaken bland annat.

15 kommentarer:

 1. Vad fin.Tänk vad vit färg gör.Klart man är värd att gå på loppis efter tandläkaren.Det gjorge du rätt i .Ha en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren och medkänslan!
  Ha det bra
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 3. Vilken ljuvlig tapet, ser ut som en sommaräng.
  Vad fin bänken var i vitt, perfekt mot väggen där. Jag jobbar hos Tandläkarn..hihi, hoppas ditt besök gick bra.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentaren
  Idag önskar jag att jag hade jobbat hos tandläkaren istället för att sitta i stolen:-)Tapeten heter Spolargården, tror det är Duros gammelsvenska serie.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin skänk!..gillar såna sidobord! Ikea hade ett för flera år sen som hette Lantula som jag var sugen på..lite större än det du har och utan lådor..ångrar att jag inte köpte, nu ser jag den överallt i en massa inredningreportage..Man ska inte vela! :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för kommentaren. Den är rätt användbar men den åker nog ut som sommarkök så fort som jag hittat en annan snygg skänk på loppis:-)

  SvaraRadera
 7. Vad fin skänken blev som vitmålad. Skålhandtag blir nog pricken över i. Att gå till tandläkaren är aldrig kul men det är skönt när det äntligen blir gjort. Ha en skön Valborg! Kram Anna-lena

  SvaraRadera
 8. Tänk att loppis det kan minsann bota det mesta! Jag tycker att skänken är jättefin och jag tror att den skulle bli jätte, jättefin med skålhandtag.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 9. Tänk vad lite färg kan göra .Handtagen kommer att passa perfekt på skänken .

  Kram Ewa

  SvaraRadera
 10. Skänken är jättefin i vitt, det blir fint med skålhandtag. Ha det gott

  SvaraRadera
 11. Skänken är verkligen jättefin! Tänk vad lite vit färg kan förvandla en möbel. Skålhandtag blir jättefint! Kram Helena

  SvaraRadera
 12. Tack för kommentarerna. Det kommer definitivt att bli skålhandtag!

  SvaraRadera