torsdag 25 mars 2010

Nu är det vår!

Idag vill man inte göra annat än att sitta i solen och mysa. Här i Skåne har vi årets första riktiga fantastiskt härliga vårdag, så varmt så man kan sitta på verandan utan vare sig jacka eller tröja och ändå känna sig lite, lite varm.

Det blir kalas för Anton i kväll. Han fyller 11 år, vårt äldsta barnbarn. I förra veckan bytte jag blöjor och rapade honom efter vällingen....Naturligtvis inte, men det känns nästan så. Tiden springer iväg, fortare och fortare. Tänkte köpa en MFF-tröja till honom men dom var slut! Nu får vi tänka ut en plan B....Det är bara fotboll som gäller för honom så det blir inte lätt. Varför har vi inte fixat detta tidigare? Typiskt oss..

Inredningsmässigt händer det inte ett dugg just nu men i morgon ska jag försöka komma ut i trädgården, kratta bort löv från singeln och göra lite fint. Ett biobesök är också inplanerat till i morgon. Vi ska se Josef Fares "Farsan".

Det ser ut att bli en  trevlig fredag och jag hoppas att ni alla får det också!
Kram
Åsa

4 kommentarer:

 1. Så härligt det låter och kunna sitta ute och inte frysa. Hoppas på sol och varmt här också under helgen. Hälsa grattis till Anton.
  Stora kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Här i Blekinge har vi haft samma väder.. UNDERBART!!! Nu ÄR det vår..

  Ha en bra fredag i morron..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Kan tro att det blev en trevlig kväll, syrran ringde igår från österlen och undrade om jag satt i solen...förstod inte vad hon menade..här hade vi nollan och dimma, men idag försöker solen ta sig igenom molnen..kan ju hoppas...ha en riktig skön vårhelg, kram VIOLA

  SvaraRadera
 4. Åhhh,har ni så varmt ni det har inte vi,solen lyser med sin frånvaro. ;)Filmen "Farsan" ska enligt dottern vara jättebra.Ha en skön helg. Kram Ulrika

  SvaraRadera