tisdag 2 februari 2010

Insnöad på riktigt!

Herregud! Snacka om att vara insnöade! Det är vi verkligen nu, Birgitta, Lovisa på Landet och jag. Efter att ha tillbringat en dag i Malmö där vi besökt en massa loppisar och antikaffärer så körde vi fast på vägen in till Birgittas hus. Bilen fick vi lämna och plumsa i snö och blåst in till huset. Kommer ni ihåg Doktor Zjivago? Så kändes det. Problemet är att jag inte kommer härifrån....
Nu har vi tänt brasan och hällt upp ett glas vin. Tv:n funkar och vi har kollat på Bygglov. Vi har det, med andra ord, ganska bra. Fast, jag saknar min Omar Sharif (Lars) och vovvsingen Hilma.
Jag fyndade en jättefin pall som jag ska klä om och visa för er. Dessutom fick jag tag på lite kläder på Emmaus och det var perfekt att hoppa ur de våta jeansen och kliva i kjolen jag köpte.
Undrar om jag kommer hem i morgon?
Kram
Åsa

11 kommentarer:

 1. Hej
  hittade hit till din fina blogg
  tittar gärna in igen.

  Catthie

  SvaraRadera
 2. Låter inget vidare det där med att pluffsa i snön. :)Jag blir sååå trött så fort jag ser att det snöar nu,JAG VILL INTE HA MER SNÖ: :)Ha en skön helg. Kramar Ulrika

  SvaraRadera
 3. Ja, nu känner man sig verkligen insnöad.
  Vill verkligen inte ha mer snö nu.
  Önskar dig en bra dag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj, så dramatiskt ni har nere i Skåne, förstår att det lätt driver igen. Men det verkar ju ganska mysigt att vara insnöad!? när man kan ha det om som ni. Kul att lusten kommer till lite loppisrundor, nu är det inte riktigt lika kallt här hos oss, bara -5 grader.

  Kul att få se ditt loppisfynd senare.

  Kramar och hoppas du tagit dej upp ur snön. Birgitta

  SvaraRadera
 5. Åh fy vilket över ni haft!
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 6. Ja det har ju ommit "lite" snö..Jag skall ut nu och ta tag i snöskyffeln för att få undan lite..
  Hoppas du kommit hem idag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Låter lite spännande och mysigt. Här skulle man väl inte bli insnöad förrän himlen öppnade sig och det kom en meter på en och samma gång. Tre, fyra deci hindrar inte en jämtlänning. Tyvärr;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. Så romantiskt spännande.... en stund åtminstone ;) Vi har inte alls så mycket snö, kunde riktigt bra köra till jobbet i dag, fast jag gärna skulle ha stannat hemma ;)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jag håller med om att det låter lite spännande men samtidigt kusligt att vara insnöad. Jag är så gammal så jag kommer naturligtvis ihåg Doctor
  Zjivago och speciellt Omar Sharif. Det var både en sorglig och tjusig film minns jag.
  Jag hoppas att du kommit hem till din egen Omar nu men jag hörde att det skulle snöa ett bra tag hos er. Idag har det dock kommit hit till oss så nu har vi snö så det räcker för ett tag.
  Ha det så gott!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 10. Ja nu är det snö och vinter, för min del räcker det gott o väl nu!!!
  Ha en mysig dag!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 11. Hjem skal du nok komme, Åsa, indtil da må dy bare hygge dig med godt selskab og loppefund!

  Så kan det ikke gå helt galt, min ven!
  Kram Helle

  SvaraRadera