tisdag 15 september 2009

Seanser och badrum

Efter att ha tampats med datorn ett par timmar nu så har jag äntligen kommit in igen. Någon (nämner inga namn) installerade Explorer 8 och sedan var ingenting som förut. Nu har jag lyckats återställa datorn men har fortfarande inte fått igång Explorer 7. Som tur är så har samma någon lagt in ett fungerande Mozilla Firefox vilket gör att jag åtminstone kan komma åt min blogg.Många har bett mig berätta om seansen jag var på. Jag var ju lite spänd på vad som skulle hända och lite skeptisk. Det var 16 personer där plus tjejen som var "medium". Alla fick inte "budskap" men de som fick såg ut som fågelholkar och det verkade som om de flesta tyckte att det lät relevant det som kom fram. Syrran och jag fick "besök" och till en början fattade vi inte vem hon pratade om men snart förstod vi vem det var. När mediumet plötsligt sa att min lilla hund var med och hade det bra så kändes det jättekonstigt. Jag har haft en liten hund en gång...

Det var ingenting som var obehagligt. Många slår ifrån sig sådant här och jag är kanske inte fullt övertygad ännu men mycket går ju inte att förklara, eller hur? Jag är väldigt nyfiken av mig så jag kommer att gå på fler sådana här seanser om jag får tillfälle! Det finns hur mycket som helst att läsa om detta på nätet. Här till exempel kan man läsa lite om vad spiritualism och seanser är för något. Jag får själv läsa lite där...

Nu ska jag sätta mig ner och drömma med nya numret av Vakre Hjem där det är ett reportage om Birgittas, Lovisa på Landet, jättehärliga badrum. Sedan är det väl nattedags....

11 kommentarer:

 1. Seans var jag på i somras.. Häftigt.. Jag fick ju besök men jag har fortfarande inte riktigt kommit på vem det var men mycket stämde som denna person förklarade om mig som hänt innan..
  Jag skulle hemskt gärna med gå en gång till..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig jag vet inte heller vad jag ska tro. Det beror nog på också hur den personen som är medium är. Det kan nog bli rena, rama fjaskot om det är fel person. Annars så tycker jag att det är lite spännande.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Hejsan..här har du en som är 150 % övertygad, har varit med på två mindre seanser...och fått kontakt, tidigare var jag kluven.. men har en jobbarkompis som gått på utbildning kring dessa frågor så det var hon som drog med mig...efter dessa upplevelserna behöver jag inte längre tvivla...jag vet...ha det så bra, kram

  SvaraRadera
 4. Det låter spännande och lite mystiskt, men jag kan inte låta bli att vara lite nyfiken och skulle gärna vilja vara med, men tillfället har inte kommit än och jag har väl inte sökt mej själv aktivt till nåt sådant. Spännande att du ville pröva.

  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 5. Åh ska köpa vackre hjem och ha i bilen på väg till Stockholm på fredag har tvingat mig själv att vänta tills dess, gillade bilden du visade i alla fall ;o)
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 6. Vad intressant med att vara på en seans. Har själv varit och spått mig hos flera stycken bl a Heikki Vesa utanför Enköping, och det är nästan ruskit när det stämmer vad de sagt.
  Underbar bild på badrum.
  Ha de gott
  Kramiz Britt

  SvaraRadera
 7. Haha, först!!!?

  Ja, explorer 8 är inget att hänga i julgranen... Tyvärr installeras den automatiskt om man inte ser upp, och sedan är bloggarna sneda och vinda. Om man alls kan öppna dem!
  Seans låter superspännande, jag har aldrig varit på någon, men jag har tjejkompisar som berättar historier så att man får ståpäls... Vet inte om jag skulle våga!

  Ha det fint!
  Kram//Annette

  SvaraRadera
 8. Hmmm...vet inte vad jag tycker om seans. Lite mystiskt! Fin bild hade du!!!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 9. Den tidningen har jag i väskan, har inte hunnit ta fram den och titta än. Det låter väldigt spännande med seans, och nog tror jag på sånt. Finns som du säger så mycket som inte går och förklara. Ha det gott.
  Goa kramen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 10. Det var spennende ting du har vært med på...jeg synes at du er modig.
  Nydelig baderom....noe å ønske seg.
  Klem...Ellen

  SvaraRadera
 11. Halloj!

  Explorer 8 gick inte hem här hos oss heller. Maken fick avinstallera det illa kvickt! Seansen låter onekligen spännande. Jag har aldrig varit på en sådan men har lite andra erfarenheter av spiritualism eller spooky things vilket kan få mig att tro på vissa saker... Ingenting är omöjligt. Här känns det lite trist just nu för jag hinner inte med att pyssla, loppisfynda eller blogga. Det är verkligen en kontrast mot i somras. Men, det är inte mycket att göra något åt, märker att det är fler än jag som har svårt att hinna med. Fast jag måste erkänna att jag saknar det. Tur att det finns massa härliga bloggar att "hälsa" på i stället!

  Hoppas att du får en skön dag i morgon!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera