fredag 29 januari 2010

Trevlig helg!

Jag har varit frånvarande, i alla fall i bloggvärlden, ett tag så jag har mycket att ta igen. Tanken är att läsa alla bloggar men så fastnar jag i något och så går det ett par timmar...
Kameran, som vi glömde hos svärmor i Halland har kommit hem så nu kan jag ta bilder igen. Just nu försöker jag komma underfund med hur bildprogrammet Picasa fungerar. Jag har bara varit irriterad på det innan och tyckt att det varit i vägen men det verkar som om man kan göra ganska mycket roligt med det. Jag ger det en chans till:-)
Jag önskar er alla en riktigt mysig helg!
Kram
Åsa

onsdag 27 januari 2010

Lust att inreda

Nu har inredningslusten kommit tillbaka på allvar. Jag och Birgitta, Lovisa på Landet ni vet, har varit i Stockholm på Formexmässa. Sådana här mässor och butiker är nog lika roliga för oss inredningstokiga som det är för ungarna när dom får slänga sig i Ikeas bollhav. Jo, jag vet att det inte finns några sådana mer. Tråkigt för barnen men det var väl för mycket bakterie- och viruskryp tror jag. Hur som helst, vi travade runt från halv 10 till 8 på kvällen och märkligt nog fick vi inte ont i benen förrän vi satte oss på pendeltåget...

Just nu sitter jag och njuter i vårt nystylade hem. Möbler har flyttats om och väggar målats. Gamla prylar har fått ny plats och nya har införskaffats. Det skulle kommit en journalist hit idag med en fotograf för att ta bilder och då blir man ju extra taggad men det myckna snöandet som vi har haft i dag satte käppar i hjulet. Bilresor utförs bara i nödfall och ett inredningsreportage räknas inte dit...

Det blir inte mer för denna gången. Nu ska jag läsa trevliga inredningsbloggar tills ögonen faller ihop!

Ha det bra!
Åsa

måndag 18 januari 2010

Tävlingsvinnare och lite annat


Det känns som om det var en evighet sedan jag var här sist. En anledning är att jag glömde kameran i Halland i julas och då tappade jag lusten att blogga. Jag har ju inga bilder att visa men det får gå ändå! En annan anledning är lättja..förmodligen.

Hoppas att ni alla har fått en bra start på det nya året. Så här mycket snö som vi har här i Skåne har vi inte haft på jättelänge. Idag snöade det igen. Kan räcka nu tycker i alla fall jag.
Så har jag en vinnare i min månadstävling att kora. Bättre sent än aldrig. Nu är det gjort och det blev Gunilla med bloggen Norrskensträdgård som får en gästhandduk. Grattis! Vinnaren drar jag bland de som följer min blogg med Google Friend connect.

Nu är julen definitivt utstädad. Julgranen hamnade på tippen i lördags. Ajöss med den! Det enda som påminner om julen är kilona som har lagt sig runt magen på både mig och vovven Hilma. Det blir inte så långa promenader när kylan biter i både näsa och fingrar. Men, snart är det vår!

Jag och Birgitta (Lovisa på Landet) vars webshop jag har hand om, ska åka till Formexmässan i Stockholm. (Oj vad många länkar det blev! ) Vi åker på onsdag kväll och ska sova hos Mats och Helena som är min son Johans svärföräldrar. Det ska bli jättetrevligt att träffa dom. Förutom mässan ska vi försöka hinna med lite shopping i Stockholm. Detta ser jag framemot. Det gäller att ha fotvänliga skor på fötterna..

Apropå webshopen så har vi fått sålt en hel del. Vi blir lika glada varje gång det kommer en beställning.

I lördags var jag på loppis för första gången i år. En trälåda från Sockerbolaget åkte med hem. Nu går jag här och funderar på vad jag ska ha den till.

Eftersom jag inte har några bilder att visa så lånar jag in en bild från Chelsea Flower Show. Huset ser ut ungefär som ett pepparkakshus jag gjorde en jul. Lika snett och vint men charmigt.

Jag kommer igen efter mässan, förhoppnigsvis full av inspiration!